Vind ik leuk

"Vind ik leuk" is uitgeschakeld op deze pagina. U kunt de "Vind ik leuk"-knop nu activeren. Hierbij wordt U er echter op gewezen, dat Facebook uw bezoek aan deze pagina opslaat na het activeren van de "Vind ik leuk" -knop (meer informatie vindt u onder Privacy).

Wilt u "Vind ik leuk" nu activeren?


Rita und Uwe Heidergott
Dalmer Weg 36
59510 Lippetal-Lippborg
(Duitsland)


Telefoon: +49 (0)2527 - 91 91 12
E-mail: info@zwmoehne.de
  • Voorjahr-nestje 2025 van de kennel vom schwarzen Traum
  • Zomer nestje 2025 van de kennel vom vom schwarzen Traum

Planning nestjes van schwarzen Traum

Belangrijke opmerking:

I.v.m. de nieuwe EU regeling uit 2014 moet ik de pup tot 15 weken houden (8 weken in Luxemburg), ze zijn dan gechipt, ingeënt, meerdere keren ontwormd, met een rabiesenting afgegeven, ze krijgen een stamboom en EU-paspoort mee, evenals een puppybrochure en gezondheidsverklaring van de pup opgesteld door de dierenarts, de fokker van schwarzen Traum Uwe Heidergott

Geplande worpen

Mijn fokkerij bestaat uit fokdieren die HD-vrij tot bijna normaal en ED-vrij zijn. Bovendien zijn mijn fokdieren geen dragers van het gendefect DM. Ook een DNA-profiel is geregistreerd, zodat de pupkoper er zeker van kan zijn dat de pup uit deze paring afkomstig is.

Verder wil ik nog opmerken dat ik geen massafokker bent en u bij de koop van een pup met name moet letten op de inprenting van de pups door de fokker. Tsjechische lijnen zult u bij mij niet aantreffen, want dat is voor mij 'afbreuk aan het ras'.

Bij mij vindt u ook geen stokhaarlijnen. Mijn honden vindt u voornamelijk in de redding, de therapie en de gehandicaptenzorg, de hondensport en als vriend op vier poten.

Als u een hond voor de veiligheidsdienst wilt inzetten, kunt u het best contact opnemen met mijn collega-fokkers, want daarvoor is mijn werk in de inprenting van pups te waardevol. Bovendien beschouwen mijn pups de mens als vriend – die zij in geval van gevaar ongetwijfeld zouden verdedigen.

Omdat de meeste van mijn collega-fokkers niets kunnen aanvangen met het begrip 'inprenting van pups' of zich daar niet mee bezig willen houden, vindt u daar zonder meer ook een pup voor de veiligheidsdienst.

Mijn fokkerij is aangesloten bij de vereniging VH. e.V. in Duitsland.

Graag reserveer ik voor u een pup uit de geplande worpen, maar alleen tijdens een voorafgaande ontmoeting bij mij in de fokkerij. Pups van mijn geplande paringen van Oud-Duitse herdershonden vindt u in de redding, de therapie en de gehandicaptenzorg, bij de hondensport of als vriend op vier poten in het dagelijkse leven. Voor foto's van afstammelingen, als de worpen herhalingsworpen zijn, verwijs ik naar mijn/onze Nederlandse Facebookseite. In de galerie zoekt u eenvoudig naar de betreffende beginletter en mijn fokkerij.

Reserveringen worden aanbevolen!


Voorjahr-nestje 2025 van de kennel vom schwarzen Traum

De loopsheid van mijn nieuwe fokteef Malu vom Preussen, 100 procent DDR-Line, HD-ED-DM-vrij, wordt verwacht in februari/maart 2025. De dekreu wordt Maiko vom Riedrunner. Maiko is eigendom van onze hondennanny, Gabi. De kleuren zwartbruin/roodbruin worden verwacht. Reserveringen zijn welkom!

Klik voor details op de foto!

Malu vom Preussen:

Gezondheid: HD-ED-DM-vrij

Maiko vom Riedrunner:

Gezondheid: HD-ED-DM- en Dwerggroei vrij


Zomer nestje 2025 van de kennel vom schwarzen Traum

In februari/maart 2025 wordt de loopsheid verwacht von Gipsy vom schwarzen Traum. Gipsy is een dochter van Latoya vom schwarzen Traum. Gipsy onderscheidtzich door haar onvoorwaardelijke liefde tot mensen. Gipsy zal in heel haar doen en laten de mensen bevallen. Gipsy is HD-ED-DM- en dwerggroei-vrij. Dekreu wordt Maiko vom Riedrunner. Maiko is eigendom van onze hondennanny, Gabi. De kleuren zwartbruin/roodbruin worden verwacht. Reserveringen zijn welkom!

Klik voor details op de foto!

Gipsy vom schwarzen Traum:

Gezondheid: HD-ED-DM- en dwerggroei-vrij

Foto's van de ouders: de moeder:

Latoya vom schwarzen Traum, HD-ED- en DM vrij
Latoya vom schwarzen Traum, HD-ED- en DM vrij

Maiko vom Riedrunner:

Gezondheid: HD-ED-DM- en Dwerggroei vrij