Vind ik leuk

"Vind ik leuk" is uitgeschakeld op deze pagina. U kunt de "Vind ik leuk"-knop nu activeren. Hierbij wordt U er echter op gewezen, dat Facebook uw bezoek aan deze pagina opslaat na het activeren van de "Vind ik leuk" -knop (meer informatie vindt u onder Privacy).

Wilt u "Vind ik leuk" nu activeren?


Rita und Uwe Heidergott
Dalmer Weg 36
59510 Lippetal-Lippborg
(Duitsland)


Telefoon: +49 (0)2527 - 91 91 12
E-mail: info@zwmoehne.de
  • Winternest 2019/2020  van de kennel vom schwarzen Traum

Planning nestjes van schwarzen Traum

belangrijke opmerking:

I.v.m. de nieuwe EU regeling uit 2014 moet ik de pup tot 15 weken houden, ze zijn dan gechipt, ingeënt, meerdere keren ontwormd, met een rabiesenting afgegeven, ze krijgen een stamboom en EU-paspoort mee, evenals een puppybrochure en gezondheidsverklaring van de pup opgesteld door de dierenarts, de fokker van schwarzen Traum Uwe Heidergott

Geplande worpen

Mijn fokkerij bestaat uit fokdieren die HD-vrij tot bijna normaal en ED-vrij zijn. Bovendien zijn mijn fokdieren geen dragers van het gendefect DM. Ook een DNA-profiel is geregistreerd, zodat de pupkoper er zeker van kan zijn dat de pup uit deze paring afkomstig is.

Verder wil ik nog opmerken dat ik geen massafokker bent en u bij de koop van een pup met name moet letten op de inprenting van de pups door de fokker. Tsjechische lijnen zult u bij mij niet aantreffen, want dat is voor mij 'afbreuk aan het ras'.

Bij mij vindt u ook geen stokhaarlijnen. Mijn honden vindt u voornamelijk in de redding, de therapie en de gehandicaptenzorg, de hondensport en als vriend op vier poten.

Als u een hond voor de veiligheidsdienst wilt inzetten, kunt u het best contact opnemen met mijn collega-fokkers, want daarvoor is mijn werk in de inprenting van pups te waardevol. Bovendien beschouwen mijn pups de mens als vriend – die zij in geval van gevaar ongetwijfeld zouden verdedigen.

Omdat de meeste van mijn collega-fokkers niets kunnen aanvangen met het begrip 'inprenting van pups' of zich daar niet mee bezig willen houden, vindt u daar zonder meer ook een pup voor de veiligheidsdienst.

Mijn fokkerij is aangesloten bij de vereniging VH. e.V. in Duitsland.

Graag reserveer ik voor u een pup uit de geplande worpen, maar alleen tijdens een voorafgaande ontmoeting bij mij in de fokkerij. Pups van mijn geplande paringen van Oud-Duitse herdershonden vindt u in de redding, de therapie en de gehandicaptenzorg, bij de hondensport of als vriend op vier poten in het dagelijkse leven. Voor foto's van afstammelingen, als de worpen herhalingsworpen zijn, verwijs ik naar mijn/onze Nederlandse Facebookseite. In de galerie zoekt u eenvoudig naar de betreffende beginletter en mijn fokkerij.

Reserveringen worden aanbevolen!


Winternest 2019/2020 van de kennel vom schwarzen Traum:

De loopsheid van Pia vom schwarzen Traum wordt verwacht rond het einde van september - begin oktober 2019. Dekreu is Maiko vom Riedrunner, eigendom van onze vriendin en hondennanny Gaby. Maiko vom Riedrunner moet de fokgeschiktheidstest halen en moet 18 maanden oud zijn. Mochten er problemen zijn, vooral gezien zijn jonge leeftijd m.b.t. de dekking, dan zal Gino "Prince" von der Hackermeile, welke reu in het bezit is van mijn vrouw, als dekreu fungeren. De kleuren zwart-bruin worden verwacht. Van beide ouders zijn de DDR-lijnen beschikbaar. Reserveringen zijn gewenst.

Klik voor details op de foto!

Pia vom schwarzen Traum:

Gezondheid: HD-ED-DM- en Dwerggroei vrij
Show: Europasieger 2014 & Europasieger 2015

Foto's van de ouders: de moeder:

Evita vom schwarzen Baron, HD-ED- en DM vrij
Evita vom schwarzen Baron, HD-ED- en DM vrij
Timo'Ben' vom Petershagener Wald , HD-ED- en DM vrij
Timo"Ben" vom Petershagener Wald , HD-ED- en DM vrij

Maiko vom Riedrunner:

Gezondheid: HD-ED-DM- en Dwerggroei vrij