Vind ik leuk

"Vind ik leuk" is uitgeschakeld op deze pagina. U kunt de "Vind ik leuk"-knop nu activeren. Hierbij wordt U er echter op gewezen, dat Facebook uw bezoek aan deze pagina opslaat na het activeren van de "Vind ik leuk" -knop (meer informatie vindt u onder Privacy).

Wilt u "Vind ik leuk" nu activeren?


Rita und Uwe Heidergott
Dalmer Weg 36
59510 Lippetal-Lippborg
(Duitsland)


Telefoon: +49 (0)2527 - 91 91 12
E-mail: info@zwmoehne.de
  • Zomer-herfst 2023 der Zuchtstätte vom vom schwarzen Traum

Planning nestjes van Möhnesee

Belangrijke opmerking:

I.v.m. de nieuwe EU regeling uit 2014 moet ik de pup tot 15 weken houden (8 weken in Luxemburg), ze zijn dan gechipt, ingeënt, meerdere keren ontwormd, met een rabiesenting afgegeven, ze krijgen een stamboom en EU-paspoort mee, evenals een puppybrochure en gezondheidsverklaring van de pup opgesteld door de dierenarts, de fokker van schwarzen Traum Uwe Heidergott.

Geplande worpen

Mijn fokkerij bestaat uit fokdieren die HD-vrij tot bijna normaal en ED-vrij zijn. Bovendien zijn mijn fokdieren geen dragers van het gendefect DM. Ook een DNA-profiel is geregistreerd, zodat de pupkoper er zeker van kan zijn dat de pup uit deze paring afkomstig is.

Verder wil ik nog opmerken dat ik geen massafokker bent en u bij de koop van een pup met name moet letten op de inprenting van de pups door de fokker. Tsjechische lijnen zult u bij mij niet aantreffen, want dat is voor mij 'afbreuk aan het ras'.

Bij mij vindt u ook geen stokhaarlijnen. Mijn honden vindt u voornamelijk in de redding, de therapie en de gehandicaptenzorg, de hondensport en als vriend op vier poten.

Als u een hond voor de veiligheidsdienst wilt inzetten, kunt u het best contact opnemen met mijn collega-fokkers, want daarvoor is mijn werk in de inprenting van pups te waardevol. Bovendien beschouwen mijn pups de mens als vriend – die zij in geval van gevaar ongetwijfeld zouden verdedigen.

Omdat de meeste van mijn collega-fokkers niets kunnen aanvangen met het begrip 'inprenting van pups' of zich daar niet mee bezig willen houden, vindt u daar zonder meer ook een pup voor de veiligheidsdienst.

Mijn fokkerij is aangesloten bij de vereniging VH. e.V. in Duitsland.

Graag reserveer ik voor u een pup uit de geplande worpen, maar alleen tijdens een voorafgaande ontmoeting bij mij in de fokkerij. Pups van mijn geplande paringen van Oud-Duitse herdershonden vindt u in de redding, de therapie en de gehandicaptenzorg, bij de hondensport of als vriend op vier poten in het dagelijkse leven. Voor foto's van afstammelingen, als de worpen herhalingsworpen zijn, verwijs ik naar mijn/onze Nederlandse Facebookseite. In de galerie zoekt u eenvoudig naar de betreffende beginletter en mijn fokkerij.

Reserveringen worden aanbevolen!


Zomer-herfst nestje 2023

Loona vom Schwarzen Traum (HD-ED-vrij, DM-vrij), een dochter van Gipsy vom Schwarzen Traum en Maiko vom Riedrunner, verwacht haar eerste loopsheid in april/mei 2023. Het wordt haar eerste nest en ik koos voor Timor vom Riedrunner als paringspartner. Timor is HD-vrij, ED-vrij, DM-drager. Alle andere genetische fouten zijn ook bij Timor niet aanwezig. Meer informatie over genetische fouten vindt u op onze website onder fokdieren vom schwarzen Traum. Dit nestje wordt alleen gedaan als er voldoende voorreserveringen zijn, dus vroege reserveringsverzoeken zijn welkom!! De kleuren zwartbruin/roodbruin worden verwacht!

Für Details bitte aufs Bild klicken!

Loona vom schwarzen Traum:

Gezondheid: HD-ED- en DM vrij

Foto's van de ouders: de moeder:

Gipsy vom schwarzen Traum, HD-ED- en DM vrij
Gipsy vom schwarzen Traum, HD-ED- en DM vrij
Maiko vom Riedrunner, HD-ED-DM- en Dwerggroei vrij
Maiko vom Riedrunner, HD-ED-DM- en Dwerggroei vrij

Timor vom Riedrunner:

Gezondheid: HD-vrij, ED-vrij, DM-drager